geodynamics069006.gif
geodynamics069005.gif
geodynamics069004.gif
geodynamics069003.gif
triangle.gif
triangle.gif
RAREST
SUBSIMIN
triangle.gif
DECALAJ
triangle.gif
GEODIN
geodynamics069002.gif
PROIECTE DE CERCETARE
geodynamics065002.jpg
Back
geodynamics069001.gif
SINTEZA REZULTATE
ETAPA 1: In etapa I /2014 a fost alcatuita baza de date seismice, seismologice si gravimetrice pentru Depresiunea Transilvaniei si Bazinul Pannonic. Deasemenea s-a descris cadrul geologic si tectonic pentru Depresiunea Transilvaniei si Bazinul Pannonic (sectorul romanesc), impreuna cu date privind structura crustei terestre si profile de viteze provenind din proiecte anterioare.
ETAPA 2: Construirea distributiilor 2D si 3D ale vitezelor in crusta superioara a Bazinului Transilvaniei, precum si a Bazinului Pannonic (Partea 1) din profile seismice de reflexie. Construirea distributiei vitezelor de deplasare in crusta mediana si inferioara a Depresiunii Transilvaniei din date seismologice pe baza functiei receptor si a functiilor Green, si in mod similar, pentru Bazinul Pannonic (Partea 1). S-a efectuat construirea distributiei campului gravitatii in Depresiunea Transilvaniei si Bazinul Pannonic, anomalia Bouguer si anomalia Bouguer reziduala.
ETAPA 3: Construirea modelelor 2D si 3D de viteze in crusta superioara pentru Bazinul Pannonic din profile de reflexie (partea 2). Construirea distributiei vitezelor in crusta mediana si inferioara a Bazinului Pannonic din date seismologice pe baza functiei receptor si a functiilor Green (partea 2). Construirea modelelor 2D si 3D de viteze in crusta superioara pentru sectorul romanesc al Bazinului Pannonic. Interpretarea geologica si tectonica a modelelor 2D si 3D pentru sectorul romanesc al depresiunii Pannonice in crusta superioara, in crusta mediana si inferioara. Construirea distributiei campului gravitatii si prelucrari. Anomalia Bouguer. Anomalia Bouguer reziduala. Interpretarea geologica si tectonica a modelului anomaliei Bouguer pentru crusta terestra in sectorul romanesc al Bazinului Pannonic.
ETAPA 4: Realizarea unor harti si sectiuni cu interpretarea geologica si tectonica a distributiei vitezelor seismice in crusta superioara, mediana si inferioara a Bazinului Pannonic. Realizarea distributiei campului gravitatii in Bazinul Transilvaniei. Construirea modelelor 2D si 3D de viteze in crusta superioara pentru Bazinul Transilvaniei. Interpretarea geologica si tectonica a modelelor 2D si 3D pentru Bazinul Transilvaniei in crusta superioara. Interpretarea geologica si tectonica a modelelor 2D si 3D pentru Bazinul Transilvaniei in crusta mediana si inferioara. Interpretarea geologica si tectonica a modelului anomaliei Bouguer pentru ansamblul crustei terestre in Bazinul Transilvaniei.
Rezumat
Participanti
Obiective
Etape
worldglob.gif
geodynamics002001.gif
VELOROM
geodynamics064003.gif
LINKS
geodynamics064002.gif
CONTACT
geodynamics064001.gif
HOME
geodynamics002001.gif
TRAPAWA
TRAPAWA